Ρωτάτε – Απαντάμε

Ε : Ποιοι είναι οι κύριοι λόγοι ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ αρνητικών κριτικών που αναλαμβάνει η Εταιρεία σας να διεκπεραιώσει αποτελεσματικά σε σύντομο διάστημα ;

A : Η διαδικασία που αναλαμβάνει εν προκειμένω η‘TRUST LINES’ δεν είναι νομική ( που , άλλωστε , είναι πολύ χρονοβόρα ) αλλά βασίζεται στις βέλτιστες πρακτικές online reputation management και στρατηγικής ψηφιακών μέσων που εφαρμόζουμε στην πράξη προς τον σκοπό αυτό, όπως -μεταξύ άλλων- εντελώς συνοπτικά:

1. Εμπεριστατωμένη εκ μέρους μας τεκμηρίωση ότι η προς ‘διαγραφή’ αρνητική κριτική έχει συνταχθεί από τον αντίστοιχο reviewer(επικριτή της επιχείρησης-πελάτη μας) με χρήση φράσεων ή και συγκεκριμένων λέξεων μόνο που δεν είναι «συμβατές» με την πολιτική αποδεκτών κριτικών καταναλωτών-χρηστών της εμπλεκόμενης διαδικτυακής πλατφόρμας φιλοξενίας τέτοιων κριτικών (γεγονός που οδηγεί στο μπλοκάρισμα οποιασδήποτε «ασύμβατης» κριτικής και, μάλιστα, ανεξαρτήτως ουσιαστικής βασιμότητάς της).

Ως επαγγελματίες στα υπόψη πεδία δραστηριοποίησής μας, θέλουμε να πιστεύουμε ότι γνωρίζουμε καλύτερα αυτές τις ‘πολιτικές’ των περισσότερων τέτοιων πλατφορμών/ μέσων κοινωνικής δικτύωσης & μηχανών αναζήτησης.

2. Αναφορά του συγκεκριμένου ‘λογαριασμού’ προέλευσης της στοχευόμενης αρνητικής κριτικής , ότι εμπίπτει σε «χαρακτηριστικά» που το ίδιο το εμπλεκόμενο –κατά περίπτωση- ψηφιακό μέσο αποδέχεται ως ικανά για το μπλοκάρισμα ολόκληρου του account-προφίλ του επικριτή της επιχείρησής σας. Όπως, για παράδειγμα, χαρακτηριστικά που συμπίπτουν με συμπεριφορές σαν τις παρακάτω:

▪ ‘Παραγωγή’ ομοειδών αρνητικών κριτικών.

▪ Μη επαναχρησιμοποίηση του υπόψη λογ/σμού παρά μόνο για τη σύνταξη της συγκεκριμένης αρνητικής κριτικής.

▪ Δραστηριότητα που χαρακτηρίζεται ως ενοχλητική/ανεπιθύμητη εκ μέρους άλλων κατόχων λογαριασμών στην ίδια ψηφιακή πλατφόρμα.

▪ Γενικότερα, συμπεριφορά που στοιχειοθετεί βάσιμες υπόνοιες για ψευδές προφίλ του εμφανιζόμενου ως πελάτη της επικρινόμενης επιχείρησης.

3. Απάντηση εκ μέρους μας στην αρνητική κριτική-δηλ. στον ίδιο τον συντάκτη της , η οποία επικοινωνία μαζί του συμβαίνει- σε αρκετές περιπτώσεις- να οδηγεί στην ΑΝΑΚΛΗΣΗ από αυτόν της συγκεκριμένης κριτικής ( Σημειωτέον εδώ, το αίτημα απόσυρσης κριτικής από τον ίδιο τον reviewer εντάσσεται στους άμεσα αποδεκτούς λόγους διαγραφής τους εκ μέρους της πλειονότητας των πλατφορμών φιλοξενίας κριτικών πελατών)!

Επίσης , καλό είναι να γνωρίζετε εν προκειμένω ότι ακόμη και αν προσκομίσετε στην εμπλεκόμενη πλατφόρμα επαρκή αποδεικτικά στοιχεία για την ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΑ των καταγγελλόμενων μέσω τέτοιας κριτικής ΔΕΝ οδηγούν αυτά στη διαγραφή της, με την αιτιολογία ( από πλευράς πλατφόρμας ) ότι μόνο τα Δικαστήρια είναι αρμόδια να κρίνουν ποιού αντιμαχόμενου μέρους τα στοιχεία είναι επικρατέστερα.

Εξ άλλου, παρ’ όλου που το υπόψη ‘πακέτο’ υπηρεσιών μας είναι ενιαίο (διαχείριση αιτήματος διαγραφής και ενδεδειγμένης απάντησης στην αντίστοιχη αρνητική κριτική), η για τη διαγραφή προσυμφωνούμενη αμοιβή της Εταιρείας μας τελεί υπό την προϋπόθεση ύπαρξης ΘΕΤΙΚΟΥ αποτελέσματος ( SUCCESS Fee).

Ε : Μπορείτε να μας δώσετε περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο που παρέχετε ONLINE τις όποιες υπηρεσίες σας, ως εξωτερικοί σύμβουλοι διαχείρισης διαδικτυακής φήμης;

A : Κατά κανόνα, τις υπόψη υπηρεσίες παρέχουμε στους πελάτες μας (ανεξαρτήτως τόπου έδρας τους) μέσω εκ μέρους αυτών παραχώρησης πρόσθετης πρόσβασης στις πλατφόρμες κριτικών, τη διαχείριση των οποίων μας έχουν αναθέσει. Επίσης –κατά περίπτωση- και σε όσα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης (SOCIAL MEDIA) έχει επεκταθεί η συμφωνία μας για παροχή υπηρεσιών Online Reputation Management.

Εξυπακούεται, αμέσως μόλις λήξει η συμφωνημένη διάρκεια συνεργασίας μας, κάθε πρώην πελάτης μας δικαιούται να «απενεργοποιήσει» ΑΜΕΣΑ την παραχωρηθείσα πρόσβασή μας στους όποιους online λογαριασμούς του των παραπάνω κατηγοριών.

Περιμένουμε και τις δικές σας σχετικές ερωτήσεις ,
μέσω του e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

e-genius.gr ...intelligent web software