Η Εταιρεία ‘TRUST LINES – Online Reputation Management’ παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες διαχείρισης διαδικτυακής φήμης - δηλ. της εικόνας ( θετικής ή αρνητικής ) που είναι ‘αποτυπωμένη’ ( για οποιοδήποτε φυσικό & νομικό πρόσωπο ) στον ψηφιακό κόσμο του Internet.

Κατ’ αρχάς , εδώ ως ‘διαχείριση’ εννοούμε – συνοπτικά – αυτές τις υπηρεσίες μας , οι οποίες αποσκοπούν ιδίως:
1. Στην ΕΝΙΣΧΥΣΗ της καλής διαδικτυακής φήμης ( ευ-φημίας ) που έχουν οι αντίστοιχοι πελάτες της Εταιρείας μας .
2. Στην ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ της «αμαυρωμένης» ( σε οποιαδήποτε έκταση) εικόνας , που – για κάποιους λόγους – παρακολουθεί διαδικτυακά τα φυσικά / νομικά πρόσωπα–πελάτες μας αυτής της κατηγορίας .

Υπηρεσίες

Ειδικό ‘πακέτο’ υπηρεσιών μας:
Online Reputation Management for HOTELS

Ενώ στην ενότητα «Σχετικά» του ιστοτόπου μας αυτού παρουσιάζουμε– συνοπτικά σε όλο το εύρος τους- τις παρεχόμενες από την Εταιρεία μας υπηρεσίες Online Reputation Management (ORepM), στην προκείμενη ενότητα πραγματοποιούμε ανεπτυγμένη περιγραφή ειδικών κατηγοριών υπηρεσιών μας – όπως αυτές εδώ που απευθύνονται αποκλειστικά στις ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ επιχειρήσεις της Χώρας.

Άρθρα & Ειδήσεις

Οι ‘Εναλλακτικοί Θεραπευτές’ και οι αυξημένες ανάγκες τους για καταξιωμένη επαγγελματική φήμη

Δημοσιεύτηκε στις 27

Τα τελευταία χρόνια, το ενδιαφέρον για τις εναλλακτικές θεραπείες αυξάνεται διαρκώς και στην Ελλάδα, με όλο και περισσότερους ασθενείς να αναζητούν εναλλακτικές θεραπευτικές μεθόδους για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα υγείας τους. Την ίδια ώρα, το διαδίκτυο βρίθει δημοσιευμάτων, θετικών και αρνητικών, όπως είθισται να συμβαίνει κάθε φορά που κάτι νέο έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα. Τί εννούμε όμως με τον όρο εναλλακτικές μορφές θεραπείας;

Διαβάστε περισσότερα

Υλικό Τεκμηρίωσης

Περισσότερες κριτικές, υψηλότερη βαθμολογία

Μία έρευνα του Πανεπιστημίου Cornell αποκαλύπτει τη σχέση μεταξύ του αριθμού των κριτικών και της βαθμολογίας στο TripAdvisor.
Αν και έχουν διεξαχθεί αρκετές έρευνες σχετικά με τον κλάδο φιλοξενίας, καμία μέχρι τώρα δεν είχε εξετάσει τη σχέση που συνδέει τη βαθμολογία μίας επιχείρησης με τον αριθμό των κριτικών ταξιδιωτών που έχει λάβει. Η πρωτοποριακή έρευνα του Cornell «Online κριτικές ξενοδοχείων από πελάτες: Η αύξηση της συμμετοχής εξασφαλίζει υψηλότερη αξιολόγηση» απέδωσε αρκετά σημαντικά ευρήματα, που μπορεί να επηρεάσουν τον τρόπο που θα επιλέξετε να αναπτύξετε την επιχείρησή σας μελλοντικά.

Διαβάστε Περισσότερα

Ρωτάτε - Απαντάμε

Περιμένουμε και τις δικές σας σχετικές ερωτήσεις

Ε : Ποιοι είναι οι κύριοι λόγοι ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ αρνητικών κριτικών που αναλαμβάνει η Εταιρεία σας να διεκπεραιώσει αποτελεσματικά σε σύντομο διάστημα ;

A : Η διαδικασία που αναλαμβάνει εν προκειμένω η‘TRUST LINES’ δεν είναι νομική ( που , άλλωστε , είναι πολύ χρονοβόρα ) αλλά βασίζεται στις βέλτιστες πρακτικές online reputation management και στρατηγικής ψηφιακών μέσων που εφαρμόζουμε στην πράξη προς τον σκοπό αυτό, όπως -μεταξύ άλλων- εντελώς συνοπτικά:

Διαβάστε Περισσότερα

Επικοινωνήστε μαζί μας

 • Τηλέφωνο:

  211/412-4470
  (ώρες 9.00-17.00)

 • Κινητό:

  698/722-4275

 • Email:
  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 • Διεύθυνση:
  Αργυροκάστρου 27 Γ’
  152 35 – Βριλήσσια
  ΑΘΗΝΑ

e-genius.gr ...intelligent web software